TNT Boost je odličan alat za planiranje i organizaciju objava na društvenim mrežama koje su danas od velike važnosti za rast i razvoj malih biznisa. TNT Boost štedi vrijeme i besplatan je!

Ukoliko vodite portal, blog ili web stranicu za vaše poslovanje sigurno ste upoznati s činjenicom da skoro 90% posjetioca na web stranicima potječe sa društvenih mreža. Zbog toga je veoma važno biti učestao sa objavama i plasirati raznovrstan sadržaj koji će privući nove čitatelje na vašu stranicu.

Riječ je o alatu koji pomaže u povećavanju dosega i aktivnosti na društvenim mrežama. U vrlo kratkom roku organizirajte raspored objava i postignite izvrsne rezultate u online promociji vašeg biznisa. Možete pratiti statistiku objava i koji doseg postižu na društvenim platformama.

Tako ćete imati bolji uvid u uspjeh naloga koji vodite. Uz analitiku objava možete saznati koje objave donose najbolje rezulate, te tako unaprijediti sadržaj koji plasirate svakodnevno.

TNT Boost je jednostavan i lagan za korištenje!

TNT Boost je veoma lagan i jednostavan za korištenje. Olakšavajuća stvar je što nema preuzimanja TNT Boost možete koristiti direktno iz vašeg web preglednika. Još jedna prednost ovog alata je dostupnost na domaćem jeziku koji će vam pomoći još bolje da se snađete prilikom korištenja TNT Boost-a.

Osim što u nekoliko klikova možete podijeliti isti sadržaj na različitim stranicama i društvenim mrežama, također možete i zakazati objavljivanje. Uz pomoć ove opcije uvijek ćete biti korak ispred i vaše stranice uvijek će biti ažurirane novim objavama. Ovo će naravno znatno doprinijeti rastu dosega na društevnim mrežama što bi trebao biti vaš primarni cilj.

tnt boost je besplatan na nasem jeziku
TNT BOOST je besplatan na našem jeziku!

Potpuno siguran i provjeren alat!

TNT Boost je glavni pomoćnik u upravljanju društvenim mrežama. Više puta je dokazana njegova učinkovitost. Bez obzira da li vodite blog ili neku vrstu portala TNT Boost je neophodan alat za vaše poslovanje.

” TNT Boost pomogao je mojoj stranici na društvenoj mreži Facebook i privukao nove klijente koji zasigurno ne bi znali za moju tvrtku bez uspješnog profila na društvenim mrežama.” Ema Domić

Također, upotpunosti je siguran što znači da ne prikuplja osobne podatke vašeg profila poput lozinke. Sve se odrađuje putem API-ja društvenih mreža.

Ono što TNT Boost izdvaja iz mase drugih alata je da podržava zakazivanje objava na stranicama, profilima i grupama. Tako vam štedi vrijeme koje možete iskoristiti za hobije i odmor.

Vrlo je važna posvećenost društvenim mrežama ali nekada upravo ona oduzima slobodno vrijeme. Zbog toga opcija zakazivanja objava je pogodna iz više razloga ( štedi vaše vrijeme i održava vašu stranicu svakodnevno aktivnom bez da budete prisutni i da lično objavljujete).

TNT BOOST Dodatne opcije alata i platnovi za razvoj

Osim zakazivanja objava i praćenja dosega TNT Boost nudi brojne druge zanimljive opcije. Jedna od njih je vodeni žig koji možete dodati na svoje objave potpuno jednostavno i automatizirano.

Alat je upotpunosti povezan s vodećim svjetskim pružateljima usluga za pohranu podataka. Ukoliko imate više naloga na socijalnim platformama TNT Boost pomoći će vam da istovremeno upravljate njima što dodatno skraćuje vrijeme koje bi inače potrošili na zasebne objave na svakom vašem profilu.

Uz pomoć alata TNT Boost sada mogu upravljati sa više profila ne zapostavljajući niti jedan. U samo prvih mjesec dana korištenja primijetila sam porast broja pratitelja i dosega na društvenim mrežama. ” Haris Karač.

Isprobajte već danas sve pogodnosti TNT Boost-a! Registrirajte se na ovom linku

TNT BOOST REGISTRACIJA

Domaći alat za upravljanje društvenim mrežama

Odličan alat koji pomaže vašem poslovanju kreirao je tim zagrebačke digitalne agencije Info Arena koja je dio bosanskohercegovačke TNT Grupacije, jedne od vodećih medijskih grupacija regionu.

Ova medijska grupacija je već 25 godina prisutna u svijetu medija. Prepoznali su važnost online medija te ostvarili velika uglaganja u ovaj sekotr. Sada posjeduju dvije digitalnne agencije u Beogradu i Zagrebu, 25 web portala

TNT Grupaciju čine dva radijska brenda sa 7 lokalnih radio stanica u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Travniku, četiri tematska TV kanal i 25 popularnih portala u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

Ekipa okupljena oko TNT Grupacije poznavanje svih aspekata oglašavanja i medija dovelo je do toga da postane uspješna digitalna agencija. TNT Boost je besplatan za korištenje.

tnt boost – savršen način za upravljanje objava na društvenim mrežama
TNT Boost – Savršen način za upravljanje objava na društvenim mrežama