TNT boost alat odličan je planiranje i organizaciju objava. Društvene mreže su danas od velike važnosti za rast i razvoj bilo kojeg biznisa. Ukoliko vodite portal, blog ili web stranicu za vaše poslovanje sigurno ste upoznati s činjenicom da skoro 90% posjetioca na web stranicima potječe sa društvenih mreža. Zbog toga je veoma važno biti učestao sa objavama i plasirati raznovrsan sadržaj koji će privuči nove čitatelje na vašu stranicu.

 Riječ je o alatu koji pomaže u povećavanju dosega i aktivnosti na društvenim mrežama. U vrlo kratkom roku organizirajte raspored objava i postignite izvrsne rezultate u online promociji vašeg biznisa. Možete pratiti statistiku objava i koji doseg postižu na društvenim platformama.

Tako ćete imati bolji uvid u uspjeh naloga koji vodite. Uz analitiku objava možete saznati koje objave donose najbolje rezulate, te tako unaprijediti sadržaj koji plasirate svakodnevno.

Jednostavan i lagan za korištenje

TNT Boost alat je veoma lagan i jednostavan za korištenje. Olakšavajuća stvar je što nema preuzimanja TNT Boost možete koristiti direktno iz vašeg web preglednika. Još jedna prednost ovog alata je dostupnost na domaćem jeziku koji će vam pomoći još bolje da se snađete prilikom korištenja TNT Boost-a.

Osim što u nekoliko klikova možete podijeliti isti sadržaj na različitim stranicama i društvenim mrežama, također možete i zakazati objavljivanje. Uz pomoć ove opcije uvijek ćete biti korak ispred i vaše stranice uvijek će biti ažurirane novim objavama. Ovo će naravno znatno doprinijeti rastu dosega na društevnim mrežama što bi trebao biti vaš primarni cilj.

tnt boost
Zadovoljni korisnici potvrđuju kvalitetu TNT boost alata

Potpuno siguran i provjeren

TNT Boost je glavni pomoćnik u upravljanju društvenim mrežama. Više puta je dokazana njegova učinkovitost. Bez obzira da li vodite blog ili neku vrstu portala TNT Boost je neophodan alat za vaše poslovanje.

TNT Boost pomogao je mojoj stranici na društvenoj mreži Facebook i privukao nove klijente koji zasigurno ne bi znali za moju tvrtku bez uspješnog profila na društvenim mrežama.” Ema D.

Također, upotpunosti je siguran što znači da ne prikuplja osobne podatke vašeg profila poput lozinke. Sve se odrađuje putem API-ja društvenih mreža.

Ono što TNT Boost izdvaja iz mase drugih alata je da podržava zakazivanje objava na profilima i grupama. Tako vam štedi vrijeme koje možete iskoristiti za hobije i odmor.

Vrlo je važna posvećenost društvenim mrežama ali nekada upravo ona oduzima slobodno vrijeme. Zbog toga opcija zakazivanja objava je pogodna iz više razloga ( štedi vaše vrijeme i održava vašu stranicu svakodnevno aktivnom bez da budete prisutni i da lično objavljujete).

Dodatne opcije TNT Boost-a

Osim zakazivanja objava i praćenja dosega TNT Boost nudi brojne druge zanimljive opcije. Jedna od njih je vodeni žig koji možete dodati na svoje objave potpuno jednostavno i automatizirano.

Alat je upotpunosti povezan s vodećim svjetskim pružateljima usluga za pohranu podataka. Ukoliko imate više naloga na socijalnim platformama TNT Boost pomoći će vam da istovremeno upravljate njima što dodatno skraćuje vrijeme koje bi inače potrošili na zasebne objave na svakom vašem profilu.

Uz pomoć alata TNT Boost sada mogu upravljati sa više profila ne zapostavljajući niti jedan. U samo prvih mjesec dana korištenja primijetila sam porast broja pratitelja i dosega na društvenim mrežama. ” Haris K.

Isprobajte već danas sve pogodnosti TNT Boost-a i budite još jedan u nizu zadovoljnih korisnika: https://boost.tnt.ba/

Ko stoji iza alata TNT Boost ?

TNT Boost je odličan alat koji pomaže vama i vašem poslovanju. Kreiran je od strane TNT Grupacije koja je prisutna već 25 godina u svijetu medija. Prepoznala je važnost interneta kao vodećeg online medija te započela digitalizaciju svog poslovanja uz TNT Portal, a danas broji preko 25 web portala.  Danas TNT Grupacija u svom vlasništvu ima 8 radio stanica i 4 TV kanala. Poznavanje svih aspekata oglašavanja i medija dovelo je do toga da postane uspješna digitalna agencija

Info Arena

Author Info Arena

More posts by Info Arena
4 1 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x