Skip to main content

Laserska epilacija je sve popularnija

Glatka koža bez dlaka stoljećima je simbol ženske ljepote. Uklanjanje dlaka nije kreacija s kraja 20. stoljeća, to su radile i žene u drevnim kulturama. Postoje dokazi da su već 3000. godine prije nove ere napravljene prve britvice od školjki, koje su dame koristile za brijanje dlaka na licu i uklanjanje stidnih dlaka. Praksa Egipćanki bila je bliska današnjoj, navodno su se depilirale voskovima na bazi šećera.

Dug put od brijanja do lasera

Prolazila su stoljeća, a žene su pokušavale pronaći najučinkovitiji način da se riješe neželjenih dlaka.

Iako je zastupljeno, brijanjem se uklanja samo površinski sloj dlaka, čineći ih jačim, tamnijim i gušćim. Depilacija voskom ili šećernom pastom bolna je, može uzrokovati opekline, traje dugo i ne daje dugoročne rezultate. Istodobno, od tretmana do tretmana, dlake se moraju pustiti da porastu.

Zbog svega toga lasersko uklanjanje dlaka postaje sve popularnije. To više nije luksuz dostupan samo bogatim slojevima društva, već sve više postaje standardni način do glatke kože nogu, prepona, pazuha, naušnica.

Ako i vi u svom poslu upotrebljavate moderne uređaje i aparate, možete ih predstaviti na način na koji je predstavljen vrhunski laser Alma Soprano Titanium.

Put do glatke kože u samo 6-8 tretmana

Od prvog lasera za epilaciju iz 1997. godine, pa sve do danas, tehnologija je značajno napredovala, a laseri postajali sve učinkovitiji. Mnoge estetske ordinacije koriste lasere u svom poslu. Neki od njih su, nažalost, loši i zastarijeli, a o laserskom uklanjanju dlaka postoje brojne predrasude.

Ozbiljne estetske ordinacije koriste moderne lasere koji su uklonili sve nedostatke starih, loših lasera. Jedna od njih je Rejuva, koja koristi najmoderniji laser za epilaciju – Alma Soprano Titanium, a svakodnevnom komunikacijom s pacijentima, putem svoje web stranice i socijalnih mreža, približava im blagodati tog lasera.

Alma Soprano Titanium laser najnovija je tehnologija laserskog uklanjanja dlaka, čiju su nevjerojatnu superiornost otkrili milijuni ljudi u brojnim klinikama širom svijeta. Samo 6 do 8 tretmana ovim laserom, koji se rade svakih 6 tjedana, dovoljno je da se smanji do 97% dlaka. Nakon toga, tretman je potrebno ponoviti samo jednom u godinu i po do dvije.

Laserska epilacija bez bola i opekotina

Instagram stories i postovi na toj mreži najčešći su način na koji Rejuva sugerira pacijentima da se ne brinu zbog opeklina jer ih nema ako se tijekom epilacije koristi Alma Soprano Titanium. Na isti način i vi možete ukazati na prednosti svog rada.

Alma Soprano Titanium ima nekoliko prednosti u odnosu na ostale lasere za epilaciju. Kombinira najmoderniju tehnologiju, najveće područje sonde i napredni sustav hlađenja – ICE plus, koji je posebno dizajniran za hlađenje kože tijekom tretmana. Upravo te prednosti omogućuju izuzetno brzo, sigurno, učinkovito i bezbolno lasersko uklanjanje dlaka.

Laserska epilacija je moguća i ljeti

Laserska epilacija ljeti moguća je kao i tijekom cijele godine. Bez ikakvih nuspojava učinkovita je i na tamnoj ili sunčanoj koži u solariju ili na suncu. SHR tehnologija omogućuje koži da se postupno zagrije, dijelotvorno uništavajući folikul dlake i usporavajući njihov ponovni rast, istovremeno štiteći okolno tkivo od ozljeda.

Ne postoji posebna priprema prije laserske epilacije

Laserska tehnologija prilagodila se užurbanom načinu života, pa ne postoji posebna priprema prije tretmana. Potrebno je da se dlake ne čupaju 3-4 tjedna prije tretmana, ali ih je dopušteno uklanjati brijačem ili kremom za depilaciju. U ordinacijama koje koriste Titanium laser, poput Rejuve, liječnik prilagođava parametre na uređaju ovisno o vrsti, boji i stanju kože, kao i gustoći malja, kako bi postigao maksimalan učinak. Savjet liječnika je da nakon epilacije nekoliko dana izbjegavate bazene, saune i solarij.

Laser zadovoljava potrebe za glatkom kožom

Iako su na Instagramu danas popularni hashtags #armpithair #underarmhair #unshaved koji pokazuju prirodan izgled i dlake kao najnormalniji, čak poželjan dio ženskog tijela, koža bez dlake i dalje dominira i vidljivo je da će tako i ostati još dugo vremena. Titanium laser zadovoljava potrebe za nježnom, mekom, glatkom kožom, bez neželjenih dlačica, a misija ordinacija koje ga koriste je da istaknu ove prednosti i upoznaju svoje pacijente s blagodatima koje dobivaju ovim laserskim tretmanom.