BlogKako i što

Najbolji Kineski Sajtovi Za Online Kupovinu

By 19 Marta, 20213 0 komentara

Ništa bolje od sedenja u fotelji i šopinga preko kompjutera ili nekog smart uređaja, zar ne? Sve je lako, brzo, automatizovano i nema zamaranja šetnjom kao ni borbe za jedan artikal sa ostalim kupcima. Veliki broj sajtova izgleda kao da je isti, svaka firma nudi sličnu robu, ali koji su najbolji kineski sajtovi za online kupovinu?

Sagledali smo više uglova cele priče i pokušali da izdvojimo one koji po nama mogu da opravdaju očekivanja većine kupaca.

Kupovina robe sa Kineskih sajtova

najbolji kineski sajtovi za online kupovinu
Najbolji Kineski Sajtovi Za Online Kupovinu

Teško je danas naći nekoga ko nije kupovao robu iz Kine, makar to bila samo šnala ili maska za telefon. Takođe je nemoguće da ne čujete da je neko imao loše iskustvo, jer uvek se desi zastoj u proizvodnji, problem pri izvozu iz države ili uvozu. O cenama koje je sajt izmenio nakon slanja robe da ne pričamo. Ali, kako preudprediti takve događaje? Jednostavno, poslujte tamo gde je provereno.

Koliko je zaista dobar Ali Express?

Naravno, uvek će nam prvo na pamet pasti Ali Express, poznat je širom sveta i kupovina na tom sajtu je nešto o čemu smo svi slušali, ali nakon dešavanja 2020. godine, neke stvari su se izmenile. Prodavci na ovom sajtu, za početak, dižu cene svake godine procentualno. Takođe, u velikom broju stavljaju Srbiju na crnu listu, zbog velike količine nedospele robe tokom 2020. godine, dok dobar deo prodavaca sada, za našu državu, nema besplatnu dostavu već je podigao cene dostave za 100% do čak 5000%(dobro ste pročitali)!

Top 5 sajtova

Naravno, ukoliko se radi komadna kupovina, kupovina za licnu upotrebu ili jako male vrednost robe (od 50-1000$) onda unajmljivanje agencije nije za vas jer je preskupo. U slučajevima da je planirana veća kupovina, uvek se možete obratiti agenciji kao što je Partner in China kako bi vaša online kupovina prošla glatko i kako biste dobili savete u vezi svega što vam može predstavljati problem.

Agencija Partner in China je apsolutno naš izbor u ovoj varijanti jer pružaju svu potrebnu pomoć pri pronalaženju i kupovini robe, proveri dobavljača, inspekciji robe kao i zaštiti plaćanja, što je možda i najbitnije.

Naša preporuka sajtova:

5. CIGABUY

Za one koji obožavaju vejpove i žele ih po povoljnim cenama, ovo je raj. Ovde možete naći celu opremu za vejpove po vrlo niskim cenama, isporuka za Srbiju nije problem a do sada nismo naišli na zamerke.

4. Banggood

Ukoliko želite da kupujete sve što vam padne na pamet na jednom mestu, onda posetite ovaj sajt. Odlična je alternativa Ali Express-u. Nema redovne mesečne popuste ali ima niske cene za proizvode, naročito za odeću.

3. Fasttech

E-cigarete? Ima. Sitnice za kola? Tu. Konzole za igrice? Check. Ovaj sajt je, slobodno možemo reći, raj za one koji su u potrazi za povoljnom elektronikom.

2. Joom

Ovde ćete naći konstantne mesečne popuste, takođe i sezonske popuste. Imaćete opciju i umanjivanja računa kuponima a od asortimana možete kupovati sve od bebi opreme, preko opreme za ljubimce pa sve do sitnica za lepotu i zdravlje.

1. DealExtreme

Prodaju sve – maske za telefone, potrebštine za rađenje noktiju, igračke, kao i stvari za kuću. Od igle do lokomotive. Na ovom sajtu takođe možete postati i deo Affiliate programa i, od svakoga ko kupi nešto na ovom sajtu, zaraditi 20%. Kuponi su takođe opcija nakon kupovine za odredjenu svotu novca od tog prodavca. Ovde možemo naći i nešto što je nama zapalo za oko, a to je 0.99 kategorija, što znači da na tom linku imate ponudu proizvoda koji su samo do 1 dolara. Možda i najbolje od svega smo sačuvali za kraj, to je da sa ovog sajta šalju besplatno za Srbiju.

Naravno, ovo su sajtovi za kupovinu robe za ličnu upotrebu ili evenutalno dropshipping, i ukoliko imate na umu da otvorite svoje sopstveno poslovanje u vidu maloprodaje ili internet prodavnice, trebaće vam ozbiljna logistika, nešto što Partner in China može da ponudi. Ova agencija vam garantuje siguran uvoz robe, 24/7 podršku, mogućnost testiranja uzoraka pre kupovine, proveru robe pre otpremanja i što je najbitnije, oni se nalaze u Kini i tu su da nadgledaju ceo proces da osiguraju kvalitet!

Želite iskusnu logističku podršku pri uvozu robe? Partner in China je agencija za vas!