Kina – država najveće ekonomije u svijetu

Ako želite proširiti vašu ponudu onda se sigurno pitate kako uvesti robu iz Kine? Za sve kompanije ovo je država u kojoj mogu pronaći svu potrebnu robu po veoma niskim cijenama.

 Upoznati smo da se kineska roba nalazi na svim policama marketa. Od telefona, igračaka pa sve do plastičnih posuda roba iz Kine postala je dio našeg svakodnevnog života.

kako uvesti robu iz kine
Robu iz Kine možete pronaći na gotovo svim policama marketa.

Ukoliko poduzimate veći korak u vašem poslovanju onda je važno da pronađete iskusne i pouzdane partnere. Oni su ključ nabavljanja i uvoza robe iz Kine.

Kina je već dugogodišnji prijatelj svim evropskim državama. U 2020. godini uvoz robe iz Kine u Evropi dosegao je cifru od 395 milijardi eura.

Dakle, nije nepoznanica da velike evropske kompanije uvoze robu iz Kine.

Ovo je izvrsna solucija za sve firme koje nemaju mnogo sredstava da otvaraju vlastite fabrike. Pri tome, roba iz Kine može biti napravljena po vašim željama i zamislima.

Pronađite pouzdanog i sigurnog partnera

Uvesti robu iz države sa druge strane svijeta čini se kao izazov. Zbog toga postoje odgovorni i iskusni posrednici između vas i fabrike. Potreban vam je siguran partner koji će vam pomoći u svim stvarima vezanim za uvoz iz strane zemlje.

Partner in China je kompanija – agent koja vam dodatno olakšava čitav proces pronalaska i uvoza robe. Povezana je sa svim velikim odjeljenjima za kupovinu u Kini.  Hebei, Zhejiang i Guangdong  su samo neke provincija u kojima Partner in China nudi svoje usluge.

Sve dobavljače proizvoda ova kompanija verifikuje. Ovaj korak je važan kako bi se ostvarilo što sigurnije poslovanje. Partner in China je vaš partner u procesu uvoza robe iz Kine. Svu papirologiju rješavaju, a na vama je da sarađujete i izrazite  sve želje vezane za proizvod. Čitav proces uvoza može biti komplikovan i zamoran posao. Uz prave partnere ovaj dio posla nećete ni osjetiti.

Roba po nižim cijenama

Nabavka kineske robe na online platformama poput AliBabe i DHGate može vas koštati duplo više. U većini slučajeva  cijene budu više zbog količine robe koju želite kupiti. No, Partner in China za vas može nabaviti istu robu po dosta pristupačnijim cijenama.

Ukoliko sumnjate u kvalitet robe koju poručujete imajte na umu da svaki proizvod koji se distirbuira prolazi kroz kontrolu kvaliteta.

Također, prije svake odluke vezane za nabavku proizvoda dobijete ”zlatni uzorak” koji vam pomaže u konačnoj odluci za proizvodnju.  Ovaj korak će vam osigurati da se upotpunosti uvjerite u kvalitet proizvoda. Uz pomoć uzorka možete napraviti potrebne prepravke kako bi kreirali što bolji proizvod za tržište.

Skladištenje i uvoz proizvoda

Nakon završene proizvodnje vaši proizvodi će biti na sigurnom mjestu prije uvoza u vašu državu. Skladištenje robe je u blizini svih najvećih otpremnih luka poput Dalian, Šangaj, Ningbo, Xiamen i Tijanđin. Sve zavisi od blizine dobavljača i otpremne luke.

kako uvesti robu iz kine

Sa iskusnim Partner in China dobit ćete do pet sedmica besplatnog skladištenja vaših proizvoda. Nakon, toga slijedi transport robe do vas.

Na vama je da odlučite da odlučite način transporta pošiljke. Čitav proces uvoza može trajati do sedmicu dana. Sve zavisi od carinske procedure i transporta.

Svu originalnu papirologiju vezanu za uvoz dobit ćete na vrijeme  tako da nećete imati probleme na carini.

Kada imate odlučne, pouzdane i efikasne partnere proces uvoza robe iz Kine neće biti zastrašujući. Dobro smo upoznati da u ovoj državi možete pronaći sve distributere za željeni proizvod. Uz najbolje proizvođače plasirajte na tržište kvalitetan proizvod za sve vaše kupce. Uštedite sebi vrijeme i zajedno sa pouzdanim partnerima započnite uvoz robe u vašu državu.

Najsigurniji partner za uvoz robe iz Kine – uvjerite se zašto  Partner in China važi za najpouzdanije distributere na Balkanu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!